Allround praktijk

Lyvon begeleidt met liefde, respect en een gezonde dosis humor en is in 2005 gestart, met als doel mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. We maken veel gebruik van de NLP methode, geen theorie, maar een methode die krachtig is en ter plekke werkt. Vanaf 2019 is het team versterkt en uitgebreid. Daarmee is de mogelijkheid tot begeleiden alleen maar groter en breder geworden.
We hebben als visie dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn in de wereld.
We hebben als missie om al onze kennis en ervaringen door te geven opdat een ieder persoonlijk kan groeien tot wie hij/zij werkelijk is.

Yvonne Brouwer - Coach

Yvonne Brouwer

‘Eigenaar van Lyvon en
Allround Psycho-Sociaal Begeleider’

Ik help sinds 2005 mensen in mijn praktijk Lyvon, persoonlijk of in groepen. Ik heb 20 jaar in gezinnen gewerkt met meerdere problematieken; daardoor heb ik met bijna alle soorten problemen ervaring. Mensen weten niet altijd hoe ze met de ‘problemen’ om moet gaan. Iedereen heeft alle oplossingen in zich, maar kan er door omstandigheden niet altijd bij. Ik help je graag om weer bij je oplossingen te komen, zodat je weer verder kunt met je leven, zoals jij dat wil. Tijdens mijn NLP Master opleiding leerde ik ik niet alleen gedrag, maar ook de mens achter het gedrag te zien. Daardoor zie ik de mens zelf met alle mogelijkheden, wat ik met veel liefde en respect doe. Ik blijf het bijzonder en een cadeau vinden, als mensen hun diepste pijnen en kwetsbaarheid laten zien en mij zo dichtbij laten komen! 

Bel Yvonne: 06-49872081
Mail: yvonne@lyvon.nl

Pierre van Schooneveld

‘Praktisch coach/ondersteuner’

Naast coach en begeleider bij Lyvon ben ik bedrijfsmaatschappelijk werker bij laag-verstandelijk-beperkte mensen en wordt getypeerd als een aanpakker met een gouden hart. Bij Lyvon begeleid ik mensen vooral praktisch, o.a. met financiële vragen/problemen, contact met instanties en alles wat daarbij komt kijken. Mensen noemen mij een bulldozer met een goed hart. Mijn intuïtie en inlevingsvermogen zijn groot en ik begeleid met passie en toewijding. Ik sta graag voor iedereen klaar, met als doel dat ze hun leven weer op de rit krijgen en zelf verder kunnen.


Bel Pierre: 06-46480467
Mail: pierre@lyvon.nl

Omie

‘Praktisch en psychisch begeleider’

Vanuit mijn passie, voor dat wat mensen in het diepst van hun hart willen, daag ik ze uit hun eigen keuzes te maken en hun talenten te benutten om zo vorm te geven aan hun leven. Te leven, te werken, lief te hebben vanuit wie ze zijn. Ik ben doortastend en werk met een gezonde dosis humor. Vanuit mijn authentieke harmonische persoonlijkheid, is mijn coaching stijl direct, energiek, open, eerlijk en warm. Humor, vertrouwen, gelijkwaardigheid integer en respect zijn waarden en normen die bij mij hoog in vaandel staan. Daarbij hou ik ervan je wat uit te dagen, te confronteren en te plagen. Ik vertel je niet hoe of wat je moet doen. Wel stimuleer ik je door vragen te stellen en te begeleiden bij oefeningen om:
nieuwsgierig te zijn naar jezelf naar je eigen gedrag te kijken en de overtuigingen te onderzoeken die daarachter schuilgaan.


Bel Omie:  06-19462921
Mail: omie@lyvon.nl

Mariët

‘Psycho-sociaal ondersteuner’

Ik ben betrokken bij het proces die mensen aangaan en kan goed de kwaliteiten van mensen naar boven halen en hierdoor mensen in hun kracht zetten.
Bij Lyvon begeleid ik mensen praktisch en psychisch. En vooral de combi vind ik belangrijk, daarmee kun je het besprokene direct in de praktijk brengen en daar weer ervaring en inzicht mee opdoen.
Ook ben ik Sociaal Psychiatrische Verpleegkundige, waar ik met rust en duidelijkheid mensen graag  verder help in het leven. Ik heb veel inzicht en ervaring in mensen met een kwetsbaarheid.
Mensen geven aan dat ze bij mij zichzelf kunnen zijn en rust ervaren. Ik ben oprecht aanwezig in wat er is. Ik doe mijn werk met veel plezier en vind het belangrijk dat mensen zichzelf zijn en van hun kwetsbaarheid hun kracht maken


Bel Mariët:  06-43515082
Mail: mariet@lyvon.nl

Lars

‘Sociaal-praktisch begeleider’

Ik ben een motivator en een verbinder. Ik ga uit van de persoon zelf i.p.v. het ‘stickertje’ wat er op geplakt zit door de maatschappij. Ik laat hierin niet snel los en draag hier zorg en verantwoordelijkheid voor.
Het is mijn taak om bruggen te bouwen tussen deelnemer en maatschappij. Elkaar daarin begrijpen zodat de deelnemer volledig zichzelf kan zijn in de maatschappij en in het leven.
Door middel van een gezonde dosis humor en echtheid bouw ik een vertrouwensband op met de cliënt, een band die sterk genoeg is om vanuit daar mooie doelen te bereiken.

Na mijn studie SPH ben ik voornamelijk aan het werk gegaan als persoonlijk begeleider. Zowel op groepen als via één op één begeleiding. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met veel unieke mensen, ieder met een eigen achtergrond, problematiek op leefgebieden en diagnoses.
Ik ben open en eerlijk. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg

Bel Lars:  06-83181333
Mail: lars@lyvon.nl

Ervaringen met Yvonne en haar team

Yvonne Brouwer referenties
Dhr V  (Hulpvraag: Depressie, verslaving)

Ik wil je bedanken. Toen ik je leerde kennen zat ik in een diep, donker gat. Ik wilde niet meer verder leven. Jij  hebt me eruit gehaald. Ik leef weer! Dank je wel. (2017)

Yvonne Brouwer referenties
S. (Hulpvraag: Onzekerheid)

Binnen 5 minuten na dat ik jouw voor me had, gaf jij mij een stukje van mezelf terug. 

Een gevoel van opluchting die ik enige tijd niet had ervaren. En dat met een warm welkom en een lieve lach. Dankjewel lieve Yvonne (2017)

Yvonne Brouwer referenties
Groet van E.K. (oktober 2015)

Dank, dank, dank , lieve Yvonne, voor de workshop: omgaan met angst voor spinnen! Door jouw methode, i.s.m. de spinnenliefhebber/kenner kwam ik heel enthousiast thuis en vertelde die en gene over mijn ervaringen. Jammer dat niet meer mensen deze kans aangegrepen hadden, maar….. Ik zag dat er in november nog een komt: een aanrader dus!!!!!!

Vrijblijvende intake?

Zou je het prettig vinden om je verhaal met me te delen? Ik help je graag om een nieuw pad voor jezelf te vinden. Als je hieronder even je gegevens invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.