Tarieven

Die zijn voor een losse sessie 80,- euro (incl BTW) per uur. Kijk hieronder welke vergoedingen er door je ziektekostenverzekering en WMO/PGB mogelijk voor je zijn. 


En weet, we vinden altijd een oplossing!

Mogelijkheden voor vergoeding

Vergoeding via je 

zorgverzekering

Met een aanvullende verzekering kun je een vergoeding krijgen, omdat Lyvon is aangesloten bij de VIV (Vereniging voor Integrale Vitaliteitkunde)

Vergoeding vanuit je persoonlijke PGB budget

Als je een persoonsgebonden budget (PGB) hebt kun je hieruit een vergoeding krijgen. Het tarief is in overleg met de WMO. Lyvon kan je hier verder over informeren.

Vergoeding vanuit 

Zorg In Natura

In Amersfoort en omliggende gemeentes kun je via de wijkteams bij mij terecht. Mocht je deze route willen volgen bel mij dan eerst even, dan leg ik je uit hoe dit het beste voor je werkt.

Trainingen

Losse trainingen kosten 45 euro per keer.
Tarieven voor onze online trainingen en trainingen op locatie vind je op de pagina trainingen.

Enkele ervaringen

Yvonne Brouwer referenties
Dhr V  (Hulpvraag: Depressie, verslaving)

Ik wil je bedanken. Toen ik je leerde kennen zat ik in een diep, donker gat. Ik wilde niet meer verder leven. Jij  hebt me eruit gehaald. Ik leef weer! Dank je wel. (2017)

Yvonne Brouwer referenties
S. (Hulpvraag: Onzekerheid)

Binnen 5 minuten na dat ik jouw voor me had, gaf jij mij een stukje van mezelf terug. 

Een gevoel van opluchting die ik enige tijd niet had ervaren. En dat met een warm welkom en een lieve lach. Dankjewel lieve Yvonne (2017)

Yvonne Brouwer referenties
Groet van E.K. (oktober 2015)

Dank, dank, dank , lieve Yvonne, voor de workshop: omgaan met angst voor spinnen! Door jouw methode, i.s.m. de spinnenliefhebber/kenner kwam ik heel enthousiast thuis en vertelde die en gene over mijn ervaringen.
Jammer dat niet meer mensen deze kans aangegrepen hadden, maar….. Ik zag dat er in november nog een komt: een aanrader dus!!!!!!

Vergoeding van je werknemer

Vraag je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding. Bijna 40% van de organisaties besteedt het beschikbare opleidingsbudget niet (geheel). Dus als je een cursus wilt volgen, vraag dan gerust aan je werkgever of die het (gedeeltelijk) wil vergoeden!