Samen vinden we je kracht en zelfvertrouwen weer terug

Met persoonlijke en praktische begeleiding naar een leuker leven.

Gun jezelf een leven zonder angst, onrust of onzekerheid

Als je worstelt met problemen kan het een hele stap zijn om hulp te vragen. Zeker als je er al lang mee zit. Ik begrijp dat heel goed. Dus mijn complimenten dat je hier nu bent! De belangrijkste stap heb je gezet. Ik ben Yvonne, en ik kan jou helpen met allerlei soorten problemen. Of je nu een diagnose hebt, zoals ADHD of angst, dwang of onzekerheid ervaart. Samen met mij kun je weer je eigen kracht vinden en je zelfvertrouwen opbouwen. Je krijgt een hele persoonlijke aanpak, en als het nodig is, kom ik bij je thuis. Lees hieronder meer wat ik voor jou kan doen. Als je eens verder wilt praten, neem gerust contact met me op; ik hoor graag jouw verhaal!

Wijze van begeleiding

Individueel

Indien u  bij Lyvon komt, gaan we eerst samen bespreken wat uw vraag is. Daarna gaan we samen achterhalen wat het doel is dat u wilt bereiken. Vervolgens achterhalen we wat u tegen houdt om bij uw doel te komen. En daar gaan we tijdens de sessies aan werken. Dat doen we middels gesprekken en oefeningen, zodat u inzichten opdoet en makkelijker bij uw doel komt.

WMO / WLZ

Indien u begeleiding van ons krijgt via de WMO of de WLZ, wordt het plan van aanpak gebruikt wat u respectievelijk met het wijkteam of met het CIZ heeft besproken.

Huisbezoek

Ook is het mogelijk dat we op huisbezoek komen. We hanteren dan dezelfde manier van begeleiden

Waar zou jij graag hulp bij willen?

Bij je angst of dwang?

Voel jij je erg angstig, bijvoorbeeld buiten, of heb je smetvrees? Of heb je last van dwang gedachten of dingen die je telkens blijft doen (dwang handelingen)? Heb je het idee dat je er geen grip op hebt en de angst/dwang jou de baas is? Ik je helpen om jouw angst en dwang weer onder controle te krijgen, zodat je weer rust en ruimte krijgt in je hoofd. Ik ga o.a. exposier met je doen en inzichtgevende gesprekken. Zodat jij de baas wordt over je angst/dwang.

Bij je AD(H)D?

Ben je heel onrustig, chaotisch, of vind je het heel moeilijk om je leven goed te organiseren? Dan kan ik je helpen met praktische oefeningen om weer wat rust in je hoofd te krijgen en gewoon te kunnen werken en leven. Ik loop met je mee in je leven. Ik biedt de kaders aan, waarbinnen je je eigen leven kunt leiden. 
Bij je onzekerheid?

Voel je je heel onzeker, heb je weinig zelfvertrouwen, of vind je het moeilijk om over jezelf te praten en voor jezelf op te komen? Dan kan ik je helpen om positiever over jezelf te denken en steviger in je schoenen te komen staan, met praktische oefeningen, maar eerst bied ik vooral een luisterend oor. Zodat je leert dat ook jouw verhaal er toe doet.Of is er iets anders waar je hulp voor wilt?

Bij een verslaving?

Ik help je o.a. als je een game-verslavingen, alcohol-verslavingen en softdrugs-verslavingen hebt. Ik gebruik hiervoor de NLP methode zodat je lichamelijk en geestelijk kan afkicken, eventueel in samenwerking met een kliniek.

Bij een stoornis?

Ik help mensen met verschillende soorten persoonlijkheidsstoornissen, zoals schizoïde, bordeline of vermijdende stoornis. Ik help je de stoornis de baas te worden en je leven weer eigen hand te nemen. De stoornis is een deel van jou. Je Bent het niet

Bij autisme?

Ik kan je ook helpen als je autisme hebt in het eerst spectrum, zodat je zo goed mogelijk vooruit kunt komen in het dagelijks leven. Ik kijk over je schouder mee en help je de juiste stappen te nemen. 

Speelt er iets anders?

Dat geeft niet. Bel me gewoon even, dan komen we er wel uit. Voel je dat je graag een stap wilt gaan zetten? Wil je meer weten hoe het precies werkt? Of wil je gewoon kennis maken? Bel me dan gewoon even. Ik luister graag naar je verhaal en denk met je mee over wat jou zou helpen.

Onze kracht

Lyvon-24uur per dag beschikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor jou, zodat je ook op moeilijke momenten op mij kunt rekenen.
Lyvon-huisbezoek-mogelijk

Huisbezoek is mogelijk

Voor als je het niet lukt om naar mij toe te komen als je er doorheen zit of door andere omstandigheden.
Lyvon-snel-een-afspraak

Binnen 1 week beschikbaar

Je kunt al binnen een week aan de slag bij mij. Door een efficiente bedrijfsvoering in mijn praktijk heb ik geen wachtlijst.

Mogelijkheden voor vergoeding

Vergoeding via je

zorgverzekering

Met een aanvullende verzekering kun je een vergoeding krijgen, omdat Lyvon is aangesloten bij de VIV (Vereniging voor Integrale Vitaliteitkunde)

Vergoeding vanuit je persoonlijke PGB budget

Als je een persoonsgebonden budget (PGB) hebt kun je hieruit een vergoeding krijgen. Het tarief is in overleg met de wijkteams. Lyvon kan je hier verder over informeren.

Vergoeding vanuit 

Zorg In Natura

In Amersfoort kun je via de wijkteams bij mij terecht. Mocht je deze route willen volgen bel mij dan eerst even, dan leg ik je uit hoe dit het beste voor je werkt.

Kosten van een losse sessie

Als je niet voor een van bovenstaande vergoedingen in aanmerking komt, zijn de kosten voor een losse sessie
€ 80, inclusief BTW

yvonne-brouwer-psychosocialebegeleiding

Gespecialiseerd in het opruimen van angst & onzekerheid

Ik ben Yvonne Brouwer (1965), en begeleid sinds 2005 mensen in mijn praktijk Lyvon, persoonlijk en/of in groepsverband. Voordat Lyvon bestond, heb ik 20 jaar in probleemgezinnen gewerkt. Daardoor heb ik met (bijna) alle soorten problemen en vragen ervaring opgedaan. Ik heb ontdekt dat de oorzaak van de problemen vaak zit in: gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst. Samen buigen we dat weer om in zelfvertrouwen en eigenwaarde, zodat je weer verder kunt met je leven op een manier die bij jou past, wie jij bent. Dankzij mijn NLP Master opleiding zie ik niet alleen het gedrag, maar ook de mens achter het gedrag. Ik zie jou zelf, met al je mogelijkheden. Ik werk met veel liefde en respect.

Ervaringen met Yvonne en haar team

Yvonne Brouwer referenties
Dhr V  (Hulpvraag: Depressie, verslaving)

Ik wil je bedanken. Toen ik je leerde kennen zat ik in een diep, donker gat. Ik wilde niet meer verder leven. Jij  hebt me eruit gehaald. Ik leef weer! Dank je wel. (2017)

Yvonne Brouwer referenties
S. (Hulpvraag: Onzekerheid)

Binnen 5 minuten na dat ik jouw voor me had, gaf jij mij een stukje van mezelf terug. Een gevoel van opluchting die ik enige tijd niet had ervaren. En dat met een warm welkom en een lieve lach. Dankjewel lieve Yvonne (2017)

Yvonne Brouwer referenties
Groet van E.K. (oktober 2015)

Dank, dank, dank , lieve Yvonne, voor de workshop: omgaan met angst voor spinnen! Door jouw methode, i.s.m. de spinnenliefhebber/kenner kwam ik heel enthousiast thuis en vertelde die en gene over mijn ervaringen. Jammer dat niet meer mensen deze kans aangegrepen hadden, maar….. Ik zag dat er in november nog een komt: een aanrader dus!!!!!!

Vrijblijvende intake?

Zou je het prettig vinden om je verhaal met me te delen? Ik help je graag om een nieuw pad voor jezelf te vinden. Als je hieronder even je gegevens invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.