Yvonne Brouwer - Coach

Leer jezelf steeds beter kennen en met anderen om gaan

Door het vergroten van zelfkennis in onze praktische trainingen

Bekijk de trainingen

Verbeter je zelf met onze trainingen

Ik ben Yvonne en organiseer regelmatig trainingen waarmee je jouw zelfkennis en sociale vaardigheden snel kunt verbeteren. Gaat het eigenlijk best goed met je, maar loop je toch wel eens ergens tegenaan, en zou je makkelijker met mensen willen kunnen omgaan? Of wil je graag een vaardigheid leren, die voor jou nieuw, maar ook belangrijk is? Of zit je in de knel en wil dat het liefst in groepsverband aanpakken? Ik werk veel met NLP, een veelgebruikte methode om met taal, verbaal en non-verbale, te leren communiceren met jezelf en een ander. Daardoor kun je o.a. je gevoelens, gedachten en gedrag positief beïnvloeden. Ook deze kennis geef ik graag door d.m.v een Basiscursus NLP.

Trainingen

Opkomen voor jezelf

Heb je moeite om nee te zeggen, je grenzen aan te geven, of voel je je onzeker? Met deze cursus kom je weer stevig in je schoenen te staan.


Bewust in lijf en leven

In deze cursus krijg je meer inzicht in je innerlijke processen. Denken, voelen, emoties, handelen, etc…  Wanneer je begrijpt wat deze innerlijke processen met je doen, krijg je ook de mogelijkheid om hierin keuzes te maken. Keuzes die leiden naar jouw geluk. 

Basis cursus NLP

Wil je je zelfkennis en je persoonlijke vaardigheden uitbreiden, zodat je makkelijker met mensen om kunt gaan? Met deze cursus leer je de basistechnieken en inzichten van NLP


Vervolgcursus NLP

Wil je graag je zelfkennis verder verdiepen en meer inzichten uit NLP leren? Met deze vervolgcursus ga je nog dieper en verrijk je je vaardigheden.

Binnenkort meer over deze training.
Wil je alvast meer weten vraag dan via onderstaande knop meer informatie op.

Binnenkort meer over deze training.

NLP voor jongeren

Wil je jezelf beter leren kennen en makkelijker met anderen om leren gaan? Met deze cursus leer je de NLP methode en verbeter je je sociale vaardigheden. 

Binnenkort meer over deze training.
Wil je alvast meer weten vraag dan via onderstaande knop meer informatie op.

Binnenkort meer over deze training.

De Pauw in jou

Je hoeft alleen maar te zijn wie je bent. Maar hoe moeilijk is dat? In deze cursus van 20 bijeenkomsten, leer je ten alle tijde jezelf te zijn op een ontspannen wijze.

Binnenkort meer over deze training.
Wil je alvast meer weten vraag dan via onderstaande knop meer informatie op.

Binnenkort meer over deze training.

Wil je meer informatie of even kennismaken?

Wil je wat meer informatie over de workshops, cursussen of NLP? Of gewoon kennis maken met mij?
Bel me dan even. Ik hoor graag wat jij zou willen leren!

yvonne-brouwer-psychosocialebegeleiding

De beste versie van jezelf worden? Ik help je graag!

Ik ben Yvonne Brouwer (1965), en help sinds 2005 mensen in mijn praktijk Lyvon, persoonlijk of in groepen. Ik heb 20 jaar in probleemgezinnen gewerkt; daardoor heb ik met bijna alle soorten problemen ervaring, en weet ik dat gevoelens van onzekerheid, minderwaardigheid en angst vaak de oorzaak zijn. Samen buigen we dat weer om in zelfvertrouwen. Dankzij mijn NLP Master opleiding zie ik niet alleen het gedrag, maar ook de mens erachter. Ik kan daardoor mensen beter helpen, wat ik met veel liefde en respect doe. Alle mensen hebben de juiste tools in zich om gelukkig te zijn. Maar door omstandigheden kun je er niet altijd bij. Ik help je om daar weer bij te komen, zodat je jouw doelen weer na kunt streven. Meer weten? Lees verder of bel me gewoon even.


Ervaringen met Yvonne en haar team

Yvonne Brouwer referenties
Dhr V  (Hulpvraag: Depressie, verslaving)

Ik wil je bedanken. Toen ik je leerde kennen zat ik in een diep, donker gat. Ik wilde niet meer verder leven. Jij  hebt me eruit gehaald. Ik leef weer! Dank je wel. (2017)

Yvonne Brouwer referenties
S. (Hulpvraag: Onzekerheid)

Binnen 5 minuten na dat ik jouw voor me had, gaf jij mij een stukje van mezelf terug. Een gevoel van opluchting die ik enige tijd niet had ervaren. En dat met een warm welkom en een lieve lach. Dankjewel lieve Yvonne (2017)

Yvonne Brouwer referenties
Groet van E.K. (oktober 2015)

Dank, dank, dank , lieve Yvonne, voor de workshop: omgaan met angst voor spinnen! Door jouw methode, i.s.m. de spinnenliefhebber/kenner kwam ik heel enthousiast thuis en vertelde die en gene over mijn ervaringen. Jammer dat niet meer mensen deze kans aangegrepen hadden, maar….. Ik zag dat er in november nog een komt: een aanrader dus!!!!!!

Vrijblijvende intake?

Zou je het prettig vinden om je verhaal met me te delen? Ik help je graag om een nieuw pad voor jezelf te vinden. Als je hieronder even je gegevens invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.